Pazarlama alanında en iyi 10 Telegram kanalı

Discover, discuss, and innovate with consumer data systems.
Post Reply
mdarafathossain

Pazarlama alanında en iyi 10 Telegram kanalı

Post by mdarafathossain »

Yine aynı şey oldu: Telefonunuzu temizlemeye ve kullanmadığınız tüm uygulamaları silmeye karar verdiniz. Bir tanesini görüyorsunuz: Telegram . Onu neden indirdiğinizi (muhtemelen WhatsApp kapalıydı) ve onunla ne yapacağınızı anlamaya çalışıyorsunuz. Silsem mi silmesem mi ?

Cazibe güçlü, biliyorum, ben de iPhone'da yer açmayı gerçekten seviyorum ama direniyorum. Bugün sizlere Telegram'ın güvenli bir anlık mesajlaşma yazılımı olmasının yanı sıra güncel kalabileceğiniz bir araç olduğunu anlatacağım. Gibi? Kamu kanalları aracılığıyla .

Telegram: Gerçekten kullanışlı bir uygulama mı?

Bir pazarlamacının sahip olması gereken uygulamalar nelerdir?
Her gün onlarca ve onlarca uygulama indiriliyor ve silinmeden önce akıllı telefon menüsünde kalıyor. Bunlardan bazıları aslında işe yaramazken, bazıları ise onları vazgeçilmez kılan bir dizi özelliğe sahiptir.

Örneğin pazarlamayla dünya çapından güncellenmiş telefon numarası listesi ilgileniyorsanız, Telegram özellikle sektör içgörüleri konusunda güncel kalmak için çok yararlı bir araçtır.

Bana inanmıyor musun? Makaleyi inceleyin ve sonunda hiçbir haberi kaçırmamak için takip edeceğiniz kanalların bir listesine sahip olacaksınız.

Favori pazarlama, iş ve yüksek teknoloji temalı Telegram kanallarımın bir listesini hazırladım . O zaman belki diğer uygulamaları silmeye karar verirsiniz. Belki Snapchat, artık hepimizin Instagram'da kullandığı filtreler ve çıkartmalar için!

Daha iyi bir pazarlamacı olmak için takip etmeniz gereken 10 Telegram kanalı
Telegram'ı bir süre önce indirdim, ne zaman olduğunu bile hatırlamıyorum. Yakın zamanda bir arkadaşım soyuldu ve mesaj göndermenin tek yolu girişimci Pavel Durov tarafından tasarlanan yazılımı kullanmaktı.

Uygulamayı sınırlı ölçüde kullandım, ta ki güncel kalmak için de bir araç olduğunu anlayana kadar. Telegram'da içerik küratörlüğü yapan , takipçilerine günlük veya haftalık olarak (veya her ne olursa olsun) fikir sağlayan, düşüncelerini sunan ve hatta çoğu zaman onlardan etkileşime geçmelerini isteyen birçok şirket, pazarlamacı veya blog yazarı var .
Post Reply