Ngjall Humor & Emocione

Discover, discuss, and innovate with consumer data systems.
Post Reply
tanjimajha12

Ngjall Humor & Emocione

Post by tanjimajha12 »

Pavarësisht nëse është një meme qesharake ose një video prekëse që tërhiqet nga zemra, duke ngjallur emocione humanizon markën tuaj . Kjo është veçanërisht e rëndësishme sot pasi konsumatorët kërkojnë marka që mbajnë qëndrim për çështjet sociale dhe tregojnë se kujdesen për vlerat kryesore.

Kompanitë që lidhen me Të dhënat e numrit të telefonit celular të përditësuar në vitin 2024 ndjekësit e tyre në këtë nivel më të thellë, madje edhe vetëm një GIF ose meme budallaqe, kanë më shumë gjasa të shohin komente, pëlqime dhe shpërndarje të përsëritura.

4. Përmbajtja e krijuar nga përdoruesi (UGC) është kyç
UGC , ose Përmbajtja e krijuar nga përdoruesit, përfshin meme, foto, video dhe madje edhe fotografi të ekraneve të bëra nga përdorues të tjerë. Por, pse është kjo e dobishme si një metodë e optimizimit të përmbajtjes?

Ajo tërheq vëmendjen e krijuesit, ose ndjekësve të krijuesit dhe i angazhon ata. UGC gjithashtu bazohet në popullaritetin e diçkaje tashmë të bërë dhe të dashur. Kjo zvogëlon kohën dhe përpjekjet që do të bënit për të krijuar përmbajtjen tuaj tërheqëse.

Për më tepër, përdorimi i UGC nuk është kopjim i punës së dikujt tjetër, kështu që është unik për markën tuaj. Vetëm sigurohuni që ndonjë nga përmbajtja të shpërndahet siç duhet dhe të jepet respekt aty ku duhet.

Shikoni disa shembuj të shkëlqyer të UGC për të parë se çfarë funksionon mirë për markat.

5. Lexoni dhe përgjigjuni/përgjigjuni komenteve sociale
Duket si një strategji e thjeshtë, por dihet se kontakti me klientët në komente është një strategji e suksesshme. Në mediat sociale, shumë kompani rrinë duarkryq dhe presin që konsumatorët të vijnë tek ata. Kjo nuk duhet të jetë kurrë rasti. Media sociale është tani një kanal i shërbimit ndaj klientit dhe një mënyrë kryesore për të komunikuar me perspektivat dhe për të ofruar zgjidhje për pyetjet e tyre.

Pra, kontaktoni, komentoni, pëlqeni, madje shpërndani përmbajtje interesante që është e rëndësishme për markën tuaj. Gjithashtu u duket mirë klientëve të tjerë kur ju shohin duke ndërvepruar dhe rrit mundësinë që ju të merrni komentet tuaja.
Post Reply