Peki ya kullanıcılar ne istediklerini kendileri belirtirse?

Discover, discuss, and innovate with consumer data systems.
Post Reply
mdarafathossain

Peki ya kullanıcılar ne istediklerini kendileri belirtirse?

Post by mdarafathossain »

Gayrimenkul alanında faaliyet gösteren bir şirket için tekliflerini doğru kişilere ulaştırmak hiçbir zaman kolay değildir; yatırımların çeşitli referans portallarında, dergilerde ve çok daha fazlasında yer almasını gerektirir.

Bu bilim kurgu değil: Manychat ve Facebook reklamlarıyla bu yapılabilir ve gerçekten çılgın sonuçlar elde edersiniz. Üstelik mülkünü satmak isteyen müşterilere sunulan ek bir hizmet haline gelerek ayrıcalık elde etmek için bir neden daha sağlıyor.

Birçok farklı yaklaşım kullanıyorum ve bunları купуйте послугу масових sms sürekli güncellemeye çalışıyorum ama bana en iyi sonuçları getirenlerden biri kesinlikle bütçeye göre bölünmüş kişilerden oluşan hedef listeleri geliştirmek oldu .

Belirli bir ajansın genel özelliklerine bağlı olarak, kesinlikle dikkate alınması gereken 3 bütçe önerebileceklerdir, örneğin:

Yapılacak ilk şey, kullanıcıların sürekli olarak ihtiyaçlarına uygun yeni teklifler alabilmesi için botumuza kaydolmalarını sağlayacak etkili bir Facebook Reklamı hazırlamaktır .

Küçük bir tavsiye: Neden bize gelen taleplere göre özel hedef kitleler oluşturmak için emlak portallarından yararlanmıyorsunuz ? Benzer bir görünüme ek olarak ve belli ki ilgi alanına göre hedef
Post Reply