bu anahtar kelimenin zaman içindeki eğilimini anlayın;
Makaleyi yayınlamak için doğru zamanın ne zaman olduğunu anlamak, bunun büyümeye yönelik bir anahtar kelime olduğu ve belki de aramalarda zirveye çıkmadan önce bir şeyler yayınlayabileceğim ve önceden plan yapabileceğim gerçeğine odaklanarak . Amaç? Kendinizi konumlandırın.
SEMrush'un anahtar kelime analizi bölümü, ikinci "blok"ta bulunanlar için de çok faydalıdır, yani: kelime öbeğiyle eşleşen anahtar kelimeler ve ilgili olanlar . Bana göre SEMrush burada benzersizdir: diğer SEO araçlarının yapabileceğinden çok daha derinlere iner.
SEO makalesi yazmak için semrush nasıl kullanılır
Anahtar kelime analizi
Eşleşen anahtar kelime, SERP'deki hacimler ve karşılık gelen sonuçlarla birlikte bana daha önce bulduğumdan çok daha fazla fikir veriyor. Örnek vermek gerekirse: "Kaç süreli sözleşmeden sonra kalıcı sözleşme başlar" konusuna mutlaka bir paragraf ayırmalıyım .
Neden? Çünkü sabit bir kuralın olmadığı, daha бібліотека телефонних номерів doğrusu belirli olanın tekrarlanmaması için kuralların olduğu doğruysa, belirsiz olanın ne zaman devreye gireceğine dair bir kesinlik yoktur. Deneme süresinden hemen sonra, ilk yenilemede gerçekleşebilir veya hiç gerçekleşmeyebilir. Ancak bu durumda, SEMrush'un bunu bana sunması ve hacimlerin çok yüksek olmaması, belki de buna bir paragraf ayırmayı ve bu bilgiyi arayan o niş insanları durdurmayı düşünmem gerektiğini anlamamı sağlıyor.
Hala ortaya çıkıyorlar: istifa, tebligat ve çok daha fazlası. İlgili anahtar kelimelerde ise öneriler çoğunlukla ana anahtar kelimenin varyasyonları üzerinedir.
Ayrıca bu bölümde SEMrush bana SERP'deki sonuçları döndürüyor: Daha sonra geri dönmek üzere şu ana bakıyorum.
Anahtar Kelime Sihri Aracı
Bunu yaptıktan sonra, makalemi SEO perspektifinden yazmak için bir diğer temel araştırma, ilk bakışta kullanımı pek kolay görünmeyen ancak aslında çok faydalı olan Anahtar Kelime Sihiri Aracıdır
. O ne yapıyor? Anahtar kelime araştırmasında daha da derinlere inmenizi sağlar.
2. SEO makalesi nasıl yazılır: Anahtar kelime analizi
-