Extremadura'da yaşıyorsanız ve bu yıl 2019'da kendi işinizi açmayı düşünüyorsanız, aşağıda Topluluğunuzdaki girişimciler için mevcut olan ana yardım hatlarını gösteriyoruz.
Şirket Kuruluşu
Etiketler: Girişimciler, Serbest Meslek Sahipleri, Extremadura
Resim
shutterstock_577036534.jpg
2019 yılında iş halefiyet süreçlerinin planlanması yoluyla Extremadura'daki KOBİ'lerin devamlılığını teşvik etmeyi amaçlayan sübvansiyon çağrısı
Alıcıları: KOBİ'ler
Başvuru son tarihi: 15 Ekim 2019'a kadar
2019 yılı için Junta de Extremadura Çocuk Koruma Sistemi'ne meksika telefon kodu olan veya üye olmuş gençlerin sosyal ve iş entegrasyonu için hibeler
Alıcıları: özel şirketler (ticari şirketler, kooperatifler, mülk ve girişimci toplulukları), özel kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve belediye meclisleri
Başvuru son tarihi: 30 Kasım 2019
2019'da istihdamı teşvik etmek için mali yardım çağrısı. Kapsamlı yeterlilik ve istihdam programı. Eğitim planı. Satır 2. Serbest meslek satırı
Alıcı: genç girişimciler
Başvuru son tarihi: 31 Aralık 2019, 24:00 veya bütçe tükenene kadar.
Extremadura Özerk Topluluğu'nda büyük ekonomik ve sosyal etkiye sahip endüstriyel faaliyetlere işletme yatırımı için teşvik sistemi kuran 7 Kasım tarihli 184/2017 Kararnamesi kapsamında yardım çağrısı
Alıcı: endüstriyel faaliyetler yürüten veya yürütecek olan şirketlere sahip tüzel kişiler.
Başvuru son tarihi: 31 Aralık 2020.
2019-2020 mali yılı için serbest meslek teşviki hibeleri için başvuru çağrısı. Program I. İşsiz kişilerin serbest meslek sahibi olarak kurulmasına yönelik yardım
Alıcı: RETA'ya kayıtlı kişiler
Başvuru süresi: faaliyetin başlamasından sonraki beş takvim ayı içinde
Extremadura Topluluğu'ndaki şirketler için diğer hibe ve teşvikleri keşfedin.
Başka bir Toplulukta mevcut yardım hatlarını bulmanız gerekiyorsa, İş Kurma bölümümüze başvurun ve projenize ve coğrafi konumunuza en uygun yardımı bulun.
Ticaret Odaları'nda, kendi işini kurmaya karar veren girişimciler için España Emprende Programı ve iş fikrinizi sağlamlaştırmanıza, finansman bulmanıza ve tüm prosedürler hakkında size tavsiyelerde bulunmanıza yardımcı olan Kadın Girişimciler için İş Destek Programı (PAEM) adlı özel bir programımız var.